Õiged koristusvahendid toetavad koristustööd

10.01.2018 Oskari

Moppi koristaja võib ära tunda kaasas olevast piklikust sinist värvi kotist. Oleme arendanud käepärase koti selleks, et kõik töövahendid ja ained saaks kompaktselt pakitud ning koristajal oleks lihtne liikuda vajadusel ka ühistranspordiga, mis on keskkonnasõbralik viis.

koristusvahendid.puhastus.koristus.puhastusteenus.puhastusteenused.koristusteenused.kodupuhastus.kodukoristus.tallinn.tartu.

Piilume koristaja kotti

Kui täpsemalt vaadata koristaja kotti, siis sealt leiab igasse kodusse ja pinnale sobivaid töövahendeid. Siniste mikrokiudlappidega pühitakse lauad ja muud tasapinnad. Punastega aga sanitaarruumid nagu tualett ja vannitoad. Rohelise lapiga saab läikima kõik pinnad nagu peeglid, kroomitud, ukselingid ja klaasid.

Kotist leiab veel kokkupandava mopivarre, mis on valmis tööks sekunditega. Selle peale asetatakse suurem kergelt niiske lapp. Lapp niisutatakse vee all, ülemäärane vesi väänatakse välja ja peale piserdatakse pesuaine, seega põrandapesu on võimalikult õrn (koristaja ei kalla vett ega puhastusainet otse põrandale). Samuti ei kasutata ämbreid koristamisel, kuna lapi uuesti kastmine musta vette ainult määrib seda. Kui lappi on vaja uuesti loputada, siis tehakse seda jooksva vee all, peale mida ülemäärane vesi väänatakse välja ja peale piserdatakse pesuainet.

kodupuhastus.kodukoristus.moppi.ee.tallinn.tartus.tulgupuhtus.puhastusteenused.

Keskkonnasõbralikud pesuained põhikomplektis

Koti komplektist leidub veel keskkonnasõbralikud Sealed Air Pur-Eco pesuained. Puhastusained on doseeritud pihustuspudelitesse, et nende transport, doseerimine ja kasutamine oleks lihtne. Meil ei ole vajadust kasutada ämbreid töövahendina, kuna puhastusained on doseeritud juba valmis õigetes kogustes. See säästab koristaja aega, mida saab kasutada koristamiseks.

Selaed.air.eco.puhastusteenused.tallinn. puhastus.koristus.puhastusteenus.Estonia.koristusteenus

Kolimiskoristusele omad vahendid

Kolimiskoristus on tavakoristusest põhjalikum koristus, milles pööratakse erilist tähelepanu köögile, vannitoale ja panipaikadele. Samuti sisaldab see grillahju ja külmkapi koristust. Kolimiskoristuse komplekt on tavakoristusega võrreldes teistsugune. Rohkem on harju ja sügavate plekkide eemaldamiseks mõelduid vahendeid. See kõik mahub imelisse koristaja sinisesse kotti.

Mis kolimiskoristusse kuulub?

puhasusteenused.tallinn.tartu.koristusvahendid.koristustööd.

Kõik vajalikud töövahendid toome endaga kaasa, väljaarvatud tolmuimeja. Juhul kui tolmuimeja kodust puudub, siis kindlasti märgi see tellimusel ära, sest siis saab koristaja selle kaasa võtta.