4 vihjet, kuidas valida kontorikoristus teenust pakkuv firma

10.12.2019 Sten

Hoidmaks oma kontorit puhtana peaks olema oluline mõnelgi põhjusel. Leidmaks parim kontorikoristus firma, võib aga osutuda keeruliseks, kuna erinevaid tegureid mida jälgida on mitmeid. Toome siin välja 4 vihjet, kuidas leida parim lahendus.

1) Teenuse osutamine

Esmane ja peamine ülesanne on leida, kas ettevõtte sellist teenust osutab. Klientide jaoks võib tähendada kontorikoristus kõike, kuid paljud firmad spetsialiseeruvad ning ei pruugi kõiki vajalike teenuseid osutada. Selle jaoks on vaja teha pisut eeltööd, et leida sobivad, kellega kontakti võtta. Mida tasuks tähele panna:- kas puhastab põrandapinda, mis on kontoris?- kas peseb kontoriaknaid?- mis aegadel toimub koristus?- kas teenus on paindlik?

2) Kogemus ja tagasiside

Üldiselt toimub kontorikoristus aegadel, millal maja on töötajatest tühi. See aga tähendab, et kontorikoristust pakkuval ettevõttel peab olema laitmatu taust, et lubaksid tema töötajaid oma kontoriruumi ajal, millal seal kedagi ei ole. Selle jaoks on vaja neid usaldada. Alati tasub küsida soovitusi või tagasisidet, mis kliendid on neile andnud. Tänapäeval võimaldab internet ja sotsiaalmeedia juba teha tausta uuringut.

puhastusteenused.tallinn. puhastus.koristus.puhastusteenus.Estonia.koristusteenus
3) Töötajate kvaliteet

Iga ettevõtte tähtsaim ressurss on nende inimesed. Aga et lubada võõraid inimesi kontorisse, kui seal enda töötajaid ei ole, vajab usaldamist. Usaldamaks kontorikoristus firmat tasub kindlasti uurida nende kogemusi ettevõttesse inimeste palkamisel. Milliseid taustauuringuid nad teevad, kuidas nad oma töötajaid koolitavad? Sellised küsimused peaksid kindlasti vastuse saama.

4) Valdkonna kogemus

Oluline tegur õige ettevõtte valimisel, kes pakub kontorikoristust, on täheldada, kas neil on valdkonnas kogemus. See tähendab, et kui kliendi äriks on haiglateenused, siis seal koristusnõuded on väga kõrged, ning iga ettevõte seda teha ei oska.
Kui aga tegutsete serverite maailmas, siis arusaam, kus ja mida puhastada tohib ning milliseid juhtmeid liigutada, siis kogemus on oluline. Kindlasti tasub uurida valdkonna kogemust.

Kui aga tunned, et soovid kontorikoristust tellida Tallinnas, Tartus, Pärnus või Viljandis, siis saad seda teha siin.