3 vihjet – Kus säilitada kasutatud puhtad riided?

17.11.2017 Oskari

Rõivad ja aksessuaarid, mis jäetakse välja pärast kasutamist, kuid mida pole vaja igal korral puhastada, muudavad kodumajapidamise välimuse korrapäratuks. Pärast tööpäeva vahetades kodus tööriided mugavamate koduriiete vastu, jäävad tihti esimesed korrapäratult vedelema. Samas pole mõtet pärast kasutamist neid kohe pesta või puhaste riiete sekka tagasi panna. Näiteks 100% villane kootud kiud on iseenesest ventileeritav, nii et tavalist masinapesu pole vaja. Asjade puhastamine ja korraldamine igapäevaselt võib olla tüütu asi, kuid meie blogist võid leida püsiva lahenduse igapäevasesse rutiini.

Puhastusteenused.puhastus.koju.Tallinn.kodukoristus.kodupuhastus.

3 lihtsalt säilitamislahendust kasutusel olevatele riietele.

Säilituslahendused peavad olema lihtsad ja käepärased. Segadus sünnib tavaliselt kasutuses olevate riiete ja aksessuaaride puuduvatest säilituslahendustest.

puhastus.puhastusteenused.kodupuhastus.kodukoristus.Tallinn.Estonia.

Seinanagisid

Seinanagisid võid lisada üks, kaks või rohkemgi oma vajadusest lähtuvalt. Lisaks on sellele on palju erinevaid lahendusi, kuidas ja kuhu neid paigaldada. Selleks võib olla näiteks riietekapi välisküljele, seina või ukse külge riputavaid. Seinanagisid leidub kõikide maitsetele ja sobivad kenasti sisustuselementideks. Amour seinanagid on saadavalt nt Perfect Home.

Puhastusteenused.Tallinn.Puhastus.koristus.koju.kojukoristus.kojupuhastus.koristusteenus.

Uksenagi

Uksel asetsevad riputatavad riidenagid peidavad riided ja aksessuaarid kenasti ukse varju. Riidenagi riputatakse konksude abil ukse peale, seega selle ülespanek on äärmiselt lihtne ja ei tekita seintele ega muudele pindadele kahjustusi. Läbi müüdud (pildil) on saadaval Cellbes.ee sisustuspoest.

Magamistuba.puhastusteenused.tallinn.kodukoristus.kodupuhastus.puhastusteenus.

Võid lisaks riidekapist võtta kasutusele ühe riiuli kasutusel olevatele riietele. Enne nende ärapanekut hoolitse nende korralikult voltimise eest, et nad ei kortsuks. Kui magamistoas ei ole piisavalt kapis ruumi, kuid üldpinda rohkem, siis saab kasutusele võtta riidestange. Riided saab rippuma panna riidepuudele, et nad säilitaksid oma vormi ega muutuks ….. Selleks, et kodune ilme püsiks kenana, ei tasu riidestanget liiga täis panna. Ole loov ja tee DIY riidestange paksemast ja tugevamast puu oksast ja riputa see lae külge konksudega.

Kodune FengShui korda!

#koristus #kodukoristus #fengshui #koduvihjed #kodukorda #koristusteenus