Halloween – 5 vihjet peo õnnestumiseks

25.10.2017 Oskari

Halloween on sügise lõpul aset leidev õudsaim ja lõbusaim pidu. Riietu vampiiriks või hirmutavaks klouniks, valmista mürkroheline bool lauda ja aseta ämblikuvõrgud akendele. Siit leiad viis vihjet Halloween’i peo õnnestumiseks. Sellel peol kõik hirmutav on lubatud.

1. Roogade ja hõrgutiste valmistamine

Toidu ja joogid on tõesti Halloweeni peo lahutamatu osa. Võid jaotada valmistamise mitmesk etapiks, kus soolased snäkid valmistad varem. Lihtsamateks variantideks on pirukas, pizzad (vaata pizza-pealuu), kokteilisnäkid ja soolased muffinid. Hästi sobib lisaks kõrvitsapüreesupp, mida on lihtne teha ja pakkuda koos leivaga.

Vihje! Küpseta camember või brie juustu ketas ahjus 5-10 minutit enne pakkumist. Lisa peale mandleid, pähkleid ja vedelat mett. Krooniks võid lisada punaseid granaatõuna seemneid. Saad külalistele muljet avaldada sellise juustulauaga.

puhasteenus.tallinn.eesti.kodukoristus.kodupuhastus.
halloween.Puhastusteenus.Kodupuhastus.Kodukoristus.koju.puhastus.koju.puhastus.talinn.
Halloween.party.Kodukoristus.Koristusteenus.Puhastusteenused.koju.koristus.Tallinn.eesti.

2. Hirmuäratav lauakate

Halloweeni –hõrgutiste pakkumisel keskendu teemavärvidele nagu musta, oranž, punane ja violetne. Snäkid saad värvitud teema kohaselt eri marjade mehudega (mustikas, porgand jne). Muffinid, kuklid, koogid ja pirukad saad värvida eri tooni glasuuridega või peale lisada kauplustest leitavate Halloween temaatiliste kommidega.

Lauale saad lisada ämblikuvõrke, mis tehtud vandest hallist või valgetest villalõngadest ja riideribadest. Riideribasid ja lõngasid saab kergesti värvida riidevärviga. Lauale lisa mängupoest leitavaid kummist madusid ja ämblike. Kummiuss võib efektne olla boolikausi põhjas. Lisa muid väikseid mänguelukaid jäätükkidesse, millega lisad efekti külaliste jookidesse. Kasuta tumedaid või läbipaistvaid nõusid toitude serveerimisel.

3. Õudsed kaunistused

Hirmutava meeleolu loomiseks peamine element on hämar valdus. Tõmba kardinad ette ja lülita välja kirkad valgusallikad, see asemel kasuta küünlaid. Mustast paberist võid välja lõigata nahkhiiri ja äblikuid, mida võid niidiga asetada rippuma uste ja laelampide külge.

Vihje! Tee kõrvits seest tühjaks ning kasuta selle ’’sisikonda’’ kõrvitsasupi valmistamiseks. Kui oled poest valimas kõrvitsat, siis mida ümaram ja suurem, seda parem. Nüüd vajad teravat nuga, tavalist lusikat ja jäätiselusikat. Kõrvitsa sisu on hõlpsasti eemaldatav, seega see ei ole raske. Tühjendatud kõrvits küll kaua ei pea vastu, seega tee seda vahetult enne pidu. Täpsemad juhised leiad siit.

Kodukoristus.Koristusteenus.Halloween.pumpkin.Puhastusteenus.Tallinn.Kodupuhastus.
Family.halloween.Puhastusteenused.Koristusteenused.Koristusteenus.Kodukoristus.
Halloween.party.tips.Kodupuhastus.koju.Koristusteenus.koristus.puhastus.

4. Halloween fun

Hirmutavat meeleolu aitab lisaks luua muusika. Spotify’st leiad selleks Michael Jacksoni, Ozzy Osborne, Will Smith’i ja teiste artistide teemakohaseid lugusid. Halloween on mänguline pidu, seega lisa mõned mängulised tegevused peo kõrghetkede loomiseks. Näiteks õudsaima kostüümi valimine, või Hirmuteguri mäng, kus valmistatakse ja süüakse veidra maitsega sööke.

5. Kostüümikriis Halloweenil?

Kui kõik muu on tehtud, on aeg lõpuks oma kostüümile keskenduda. Leidlikkus on siinkohal olulisem paksust rahakotist. Näiteks tapjaklouni, vampiiri ja zombi kostüümi saab lihtsalt valmistada enda, kaaslase või sõbra garderoobist leitavate riietega. Vajad ainult vilgast kujutlusvõimet ja meik/mask hoolitseb ülejäänu eest. Lisame siia paar lihtsat videot kuidas end teha hirmutavaks:

Kas puhastus ununes?

Et aega jätkuks kõige selle teostuseks ja saaksid pidu nautida stressivabalt, siis puhastusteenuse ostmine on peokorraldamise lihtsaim osa. Moppi.ee kodupuhastusteenuse saad tellida kiirelt interneti broneerimissüsteemi kaudu. Vajadusel tuleb Moppi peale pidu uuesti appi – Moppi puhastusteenus on valmis sind aitama kriisisituatsioonides.