5 vihjet sõbrapäeva õnnestumiseks

12.02.2018 Sten

Sõbrapäev tuletab meile meelde, et pööraksime tähelepanu oma lähedastele. Peatu hetkeks, veeda kvaliteetaega oma kallimatega ja näita kui olulised nad sinu jaoks on. Mis oleks parem päev tähistamaks sõprust ja armastust, kui seda on sõbrapäev. Moppi vihjetega sõbrapäevaks, väldid võimalikke stressitekitajaid ja madalikke.

1. Katkesta argipäev

Sõbrapäev on sel aastal kolmapäeval, seega hommikusöök voodisse või koosveedetud vaikne hommik võib jääda mõnelgi unistuseks. Samas ei tasu sõbrapäeva lihtsalt eirata, kuna see võib olla kellegile teisele oluline ja selle unustamine võib valmistada pettumust. Sõbrapäev ei pruugi tähendada imesid, vaid piisab igapäevase rutiini värvikamaks muutmisest. Üllata oma kallimat tööpäeva lõpus puhta koduga, kus on romantiline õhkkond. Puhas ja korras kodu loob mõnusa lõõgastava atmosfääri ja saate keskenduda teineteisele.

2. Restoran või õhtusöök kodus?

Mõni hellitab end ja kallimat heade roogadega. Kui olete viimasel ajal käinud restoranis söömas, siis vahelduseks kokka ise või telli toit restoranist koju. Valmista kallima lemmikroog, pane põlema mõned küünlad ja ava hea vein. Mis olekski parem kui raske tööpäeva lõpus nautida head ja paremat suurepärases seltskonnas. Kui on soov minna restorani, siis tasub laud broneerida varakult, kuna sõbrapäeval võib laua saamine olla raskendatud.

3. Kas su kallim teab Valentini lugu?

Kui veedate õhtu süües, siis Valentini loo rääkimine võib avaldada muljet su kaaslasele ning loob romantilise õhkkonna teie vahele. Lisaks on lugude rääkimine alati huvitav ja meeliköitev.

Valentini lugu: Loo põhjal peeti 200-aastatel abielus olevaid mehi kehvadeks sõdalasteks, kuna arvati, et lahingus nad mõtlevad oma pere heaolust. Just noored sõdalased pidid abielluma salaja, et nende maine ei kannataks vaprate sõdalastena. Piiskop Valentinius nõustus olema paaripanijaks paaridele, kes soovisid seda teha salaja, seepärast otsustas keiser mõista ta surma kuupäeval 14.02 aastal 269. Kuupäev 14.02 pühendati Valentiniusele, kellest sai aastal 350 pühak, kes kaitseb armunuid ja õnnelikku abielu tagaja.

4. Kink, milles on mõte

Kui soovid oma armsamat üllatada kingiga, siis see ei pea olema kallis. Personaalne kink, millel on mõte on kordades tähenduslikum. Osta veini ja šokolaadi, mida naudite sõbrapäeva õhtul ja kingi talle kinkekaart massaaži, mida teed sina. Kinkekaardi võib lunastada juba samal õhtul.

Eliittikumppanin uuringu järgi ligi 40% meestest, kes vastasid, soovisid mõttega kinki või ei soovinud seda üldse sõbrapäeval. Naiste lemmikuks oli uurimuse järgi lilled (43%) ja mõttega tehtud kinki soovis ligi 18%.

Naiste kingisoovid:
• Lilled 43 %
• Vein ja šokolaad 14 %
• Kinkekaart 5 %
• Parfüüm 1 %
• Ehted 5 %
• Isetehtud mõttega kink 18 %
• Ei midagi 14 %

Meeste kingisoovid:
• Lilled 2 %
• Vein ja šokolaad 10 %
• Kinkekaart 7 %
• Parfüüm 1 %
• Isetehtud mõttega kink 40 %
• Ei midagi 40 %

5. Aktiivne sõbrapäev?

Parim sõbrapäev on selline, mida naudivad mõlemad osapooled. Kui olete aktiivsed – proovige mõnda uut spordiala või harrastust. Kuidas oleks joogaga, seinaronimise või batuudikeskusega? Sõbrapäeval ei tasu liialt kiirustada või ülepingutada üritamisega. Tähelepanemine annab märku su kallimale, et oled endiselt temast sissevõetud ja seda ilma eriliste trikkideta. Koosolemine ja hetke nautimine on kõige tähtsam.

#sõbrapäev #puhaskodu #koristusteenus #kodukoristus #koristus #õhkkondkkoju