Moppi väärtused ja koostöö

19.09.2017 Sten

Väärtused puhastusteenuse taga

Moppi väärtused kulmineeruvad keskkonnahoiu ja kodu puhtuse tagamisega, seega võime positiivselt mõjutada meie klientide tervist ja heaolu. Nendest lähtepunktidest oleme arendanud oma äri ja koostööd partneritega, kes jagavad samu väärtusi, et meie tegevust toetada. Järgnevalt tutvustame oma väärtusi ja partnereid, et tunneksite meie ettevõtet paremini.

Selaed.air.eco.puhastusteenused.tallinn. puhastus.koristus.puhastusteenus.Estonia.koristusteenus

Eelkõige kasutame Sealed air Pur-Eco puhastusainete sarja.

See on valmistatud keskkonnasõbralikest ja teaduslikult uuritud taimsetest toorainetest.  Pur-Eco-toodetes on ühendatud tõhusus, ohutus ja keskkonnasõbralikkus. 

sure.puhastusteenused.tallinn.puhastusteenus.koristus.Estonia.puhastus.

Lõhna- ja keemia tundlikke klientidega arvestamine.

Võid valiaa SURE® taimsed pesuained alates 24.8.2017. See on 100% biolagunev tootesarit. Professionaalsete toodete tõhusus on kombineeritud ohutuse ja keskkonnasõbralikkusega.

Moppi toetab oma valikutega ülemaailmset säästvat arengut.

Pakume puhastusteenindajatele tööriideid, mis toodetakse ökoloogiliselt, austades loodust. Stanley ja Stella looduslike kiust särgid toodetakse säästva arengu alusena, toetades meeste, naiste ja laste inimõigusi.

Moppi toetab oma valikutega ülemaailmset säästvat arengut.

Moppi.com meeskond oli nt Helsinki City Marathon 2017 kohal, nii expol kui rajal kõrvaldamas prügi ja mustust, et üritus saaks olla võimalikult keskkonnasõrbalik.

Puhasti.Tallinn.puhastusteenused.puhastus.koristus.tallinn.estonia.

Moppi tähtsaim eesmärk on puhastusvaldkonna spetsialistide maine tõstmine.
Digitaalse teenuse abil saavutatud teenusega saab Moppi tasuda puhastusteenindajatele paremat tasu. Samal ajal on kliendile hind konkurentsivõimelisem kui tavapärase äri puhul.

Lassila & Tikanoja partnerina

L&T ja Moppi.com leppisid kokku investeeringus 2017. aasta märtsis, mis võimaldab arendada Moppi.com äritegevust kliendite vajaduste mõistmiseks ja lahendamiseks. Lassila & Tikanoja otsis uusi digitaalseid lahendusi hõlbustamaks olemasolevate ja uute klientide teenuste pakkumist, mistõttu Moppi.com investeering oli digitaalse strateegia osaks. L&T omalt poolt tõi Moppi-le uusi teadmisi ja ressursse, mis võimaldavad Moppi.com äritegevuse arendamist ja laiendamist jätkusuutlikul viisil.

Kui teil on küsimusi meie teenuste kohta, võite pöörduda Moppi klienditeenindusse esmaspäevast reedeni kl 9.00-17.00. Vajadusel helistades telefonil  5356 9655  või e-posti aadressil klienditeeninus@moppi.com.

Kutsu puhtus oma koju.

#puhastusteenused #puhastus #koristus #omakoju #puhastusteenus #Tallinn #Estonia